تـولــید، دانش بنیان، اشتغال آفرین
انتصاب دکتر فرشته ستایش فرجی به عنوان سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان درگزین

دکتر فرشته ستایش فرجی به عنوان سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان درگزین منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، متن این انتصاب به شرح زیر است:

سرکار خانم فرشته ستایش فرجی

با سلام و احترام

نظر به مراتب تعهد و مسئولیت پذیری جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان درگزین" منصوب می شوید تا برابر مقررات، موازین شرعی و قانونی انجام وظیفه نمایید.

امید است با اتکال به درگاه حضرت احدیت و همکاری همدلانه و تعامل مناسب درون و برون بخشی در انجام امور محوله موفق و سرفراز باشید.

دکتر محمد مهدی مجذوبی

رییس دانشگاه

دکتر مجذوبی در نامه‌ای جداگانه از زحمات دکتر آرش مفرح ذات در طی تصدی مسئولیت قدردانی کرد.

متن این قدردانی در ادامه می آید:

جناب آقای دکتر آرش مفرح ذات

ضمن قدردانی از پذیرش مسئولیت جدید، بدینوسیله لازم می‌داند از زحمات بی دریغ و خدمات ارزشمند جنابعالی طی تصدی مدیریت شبکه بهداشت و درمان درگزین، صمیمانه تقدیر و تشکر نماید.

از خداوند متعال برایتان سلامتی، بهروزی و توفیق استمراری خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مسئلت دارم. /ب

1401/04/02