تـولــید، دانش بنیان، اشتغال آفرین
آمار روزانه فوتی در استان همدان کرونا همچنان صفر است
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: آمار روزانه مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19 در این استان برای نهمین روز متوالی صفر است.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، مهندس علیرضا توقیری با اعلام این خبر اظهار داشت: آمار متوفیان کرونا در استان همدان از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون، سه هزار و 339 نفر بوده است.
وی اظهار داشت: همچنین با شناسایی 12  بیمار بستری جدید مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا، شمار بیماران بستری در بیمارستان های استان همدان به163 نفر رسید.
مهندس توقیری اظهار داشت: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌های استان با علائم تنفسی مشکوک و قطعی کرونا در 24 ساعت گذشته هزار و 436 مورد بوده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: در این مدت پنج بیمار جدید مبتلا به کرونا در بخش مراقبت های ویژه «آی. سی. یو» مراکز درمانی استان بستری شدند، همچنین مجموع بیماران شناسایی شده تاکنون به 144 هزار و 647 نفر رسیده است.
مهندس توقیری درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون علیه کرونا نیز گفت: تاکنون سه میلیون و 183 هزار و 535 دُز واکسن کرونا (نوبت اول، دوم و یادآور) برای جامعه هدف در استان همدان تزریق شده است. /ب

1401/02/24