تـولــید، دانش بنیان، اشتغال آفرین
تودیع و معارفه مدیر مرکز آموزشی درمانی فوق‌تخصصی قلب وعروق فرشچیان
مراسم تودیع و معارفه مدیر مرکز آموزشی درمانی فوق تخصصی قلب وعروق فرشچیان در سالن آمفی‌تئاتر بیمارستان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی فوق تخصصی قلب و عروق فرشچیان، این مراسم با حضور حجت الاسلام فراهانیان معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس صفری مدیر حراست دانشگاه، دکتر رستمی‌کیا رییس مرکز بهداشت شهرستان همدان، شعبانپور مدیر دفتر پرستاری دانشگاه و اساتید، پزشکان و کارکنان بیمارستان برگزار شد.
دکتر یزدی رییس مرکز با بیان مشکلات و سختی‌های دوران مبارزه با کرونا به نکات مثبت این اتفاق ازجمله ایجاد حس همدلی و دلسوزی و ایستادگی اشاره کرد و از مهندس باقری بابت خدمات صادقانه چندین ساله خود تشکر کرد و خوشنودی خود را نسبت به حضور مهندس جمالی در راستای افزایش کیفیت خدمات ابراز داشت.
سپس دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با قدردانی از مهندس باقری وی را یکی از مدیران برجسته دانشگاه بر شمرد و اظهار داشت: با شیوه‌های جدید مدیریتی، تغییرات مدیریتی در هر سیستم پویایی اجتناب‌ناپذیر است.
مهندس باقری نیز در جریان صحبت‌های خود با بیان خاطراتی از چگونگی تجهیز و افتتاح مرکز آموزشی درمانی فوق‌تخصصی قلب وعروق فرشچیان در طول مدت مدیریت 11 ساله خود، ضمن ارائه گزارش مختصری از عملکرد چند ساله خود ازهمکاری و تعامل چند ساله کارکنان تشکر نمود و خدمات مجموعه را مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی تمام کارکنان بیمارستان دانست و برایشان آرزوی توفیق روزافزون از درگاه الهی رامسئلت نمو.
مهندس جمالی سرپرست مرکز آموزشی درمانی فوق تخصصی قلب و عروق فرشچیان با تشکر از اعتماد دوباره سازمان، خلاصه ای از روزمه شغلی خود را برای حاضران ارائه کرد و ابراز امیدواری نمود در کنار و با حمایت کارکنان بیمارستان بتواند در راه ارتقای کیفیت ارائه خدمت به بیماران مثمرثمر باشد.
در انتهای مراسم نیز به رسم یاد بود هدایایی از طرف کارکنان و اساتید گروه قلب به مهندس باقری تقدیم شد.

1401/02/24