گسترش انجام پیوندها در همدان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا از گسترش انجام پیوندها در همدان خبر داد و گفت: امیدواریم این موضوع با پیگیری هایی که در حال انجام است، محقق شود.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر رضا طهماسبی  از تلاش برای انجام پیوند مغز استخوان درهمدان خبر داد و گفت: پیگیر محقق شدن این پیوند هستیم که خبری خوش برای سرطانی هاست.
وی افزود: در حال حاضردر همدان تنها پیوند کلیه برای بیماران دیالیزی انجام می شود که این بخش از دوره قبل از شیوع کرونا فعال بوده و با شیوع این ویروس تعطیل شده بود که خوشبختانه با پیگیری های انجام شده، مجدد این بخش احیا شد و یک مورد پیوند کلیه موفق در این بخش صورت گرفت که حال بیمار کلیوی پیوند شده مساعد است.
دکتر طهماسبی با بیان اینکه انجام عمل پیوند مغز استخوان در همدان حرکتی بسیار خوب در راستای گسترش پیوندهاست، تصریح کرد: این موضوع برای بیماران سرطانی که در انتظار پیوند مغز استخوان هستند؛ بسیار خوشحال کننده است.
1400/10/23