با حضور امام جمعه شهرستان کبودراهنگ و مسئولان دانشگاه انجام شد
دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران شبکه بهداشت و درمان کبودراهنگ

دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران شبکه بهداشت و درمان شهرستان کبودراهنگ انجام شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، امام جمعه شهرستان کبودراهنگ، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، سرپرست مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه و نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با سه خانواده شهید و ایثارگر این شبکه دیدار کردند.

امام جمعه شهرستان کبودراهنگ با درود به روان پاک شهدا و امام شهیدان و قدردانی از کادر بهداشت و درمان؛ در دیدار با خانواده محمد حیدرلو از وی به عنوان یکی از رزمندگان عزیز دوران دفاع مقدس یادآور کرد که سال 66 در جبهه حق علیه باطل حضور یافته و امروزه نیز به‌عنوان مدافع سلامت و داوطلب در حوزه واکسیناسیون با شبکه بهداشت و درمان شهرستان کبودراهنگ همکاری می‌کند.

حجت الاسلام باقری همچنین در دیدار با فرزند شهید قمرعلی نوری بهورز شبکه بهداشت و درمان شهرستان کبودراهنگ با بیان اینکه مریم نوری فرزند شهیدی است که به صورت داوطلبانه در دورترین روستاهای شهرستان کبودراهنگ منشأ خیر و خدمت است، ابراز امیدواری کرد که جامعه بیش از پیش از برکات وجود ارزشمند فرزندان شهدا بهره‌مند شود.

وی از مریم نوری به عنوان بانوی سنگربان بی‌سنگر نام برد که همان طور که پدر بزرگ و پدر بزرگوارش از پرچم داران جبهه‌های دفاع مقدس بودند وی نیز دنباله‌رو راه آنان بوده و همچنان پیشرو و جلودار است.

امام جمعه شهرستان کبودراهنگ با تشکر از زحمات و ایثارگریهای مبارزان جبهه مقابله با کرونا با یادآوری خاطراتی از روزهای آغازین بروز این ویروس منحوس و کمبود اقلام حفاظتی ازجمله ماسک از تلاش شبانه‌روزی آنان قدردانی کرد.

وی از درگاه الهی توفیق روزافزون خدمت‌گزاران نظام به ویژه خادمان حوزه سلامت و ریشه کن شدن ویروس منحوس کرونا را مسالت کرد.

دیدار با خانواده سادلجی رزمنده دوران دفاع مقدس که از مداحان شهرستان کبودراهنگ است و از ابتدای شیوع کرونا در این عرصه مشارکت فعال داشتند و همواره در کنار واحد مبارزه با پیگیری شبکه بهداشت و درمان کبودراهنگ فعال بودند از دیگر بازدیدهای مسئولان بود.

* پاسداشت شهدا و ایثارگران احیاگر فرهنگ ایثار و شهادت است

سرپرست مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه نیز با بیان اینکه دفاع مقدس گنجینه عظیمی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی محسوب می‌شود، اظهار کرد: پاسداشت شهدا و یادآوری رشادت‌های دوران دفاع مقدس به ویژه در مراسمهای تشیع شهدای گمنام روح جدیدی به کالبد کشور می‌دمد و احیاگر فرهنگ ایثار و شهادت است.

علی‌اصغر سلیمانی با اشاره به اهمیت زنده نگه داشتن یاد شهدا و ارزشمندی جایگاه  شهدا، ایثارگران و جانبازان گفت : تجلیل از خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران توفیق ارزشمندی است که با بضاعت محدود مجموعه امور شاهد و ایثارگران دانشگاه انجام می‌شود.

وی افزود: بسیاری از ایثارگرانی همچون محمد حیدرلو که جهادگرانه در عرصه دفاع مقدس مبارزه کردند امروز نیز به عنوان مدافعان سلامت به رشادت در جبهه مبارزه با کرونا مشغول هستند.

سرپرست مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه خاطر‌نشان کرد که دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران یادآور این موضوع به آنان است که ما شما را فراموش نکردیم و مردم قدرشناس ایران اسلامی نیز شما را فراموش نخواهند کرد چنانکه خانواده شهدا و ایثارگران و آحاد مردم جامعه همچون زنجیره‌های یک حلقه به یکدیگر متصل هستند و اتحاد بین آنان همواره برقرار است.

وی دفاع مقدس را دانشگاهی انسان‌ساز دانست و افزود: ایثارگران روحیه ایثار و از خودگذشتگی خود را در عرصه‌های داوطلبانه با همان روحیه شهادت‌طلبی نشان دادند.

سلیمانی دیدار با خانواده شهدا را افتخاری ارزشمند دانست وگفت: این توفیقیست که خدمت افرادی برسیم که رنگ و بوی شهدا را دارند و از وجود آنان بهره‌مند شویم.

وی با اشاره به اینکه فرزندان شهدا همانند پدرانشان در جبهه امروز مقابله با کرونا حضوری فعال دارند، تصریح کرد: افرادی همچون مریم نوری بهورز شبکه کبودراهنگ با همان روحیه و اخلاص در مواجهه با کرونا ورود پیدا کردند و این شجره طیبه همچنان ادامه دارد به طوریکه میوه شجره طیبه فرزندان شهدا هستند و پدرانشان مدافع حریم امنیت و فرزندانشان مدافع سلامت جامعه هستند.

سرپرست مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه هدف از دیدار با خانواده شهدا وایثارگران را احیای فرهنگ ایثار و شهادت از صدر اسلام تاکنون خواند که می‌تواند تنیین‌انداز شدن روحیه شهادت در جامعه را موجب شود تا جوانان امروز با تفکر ایثار و شهادت بیش از پیش آشنا شوند.

وی رزمندگان، ایثارگران و فرزندان شهدا را بقیه الشهدا خواند و افزود: رزمندگانی همچون سادلجی در اوایل انقلاب در عرصه دفاع مقدس نقش خود را ایفا کردند همچنین با تلاش در محیط کار و در کسوت ذاکری اهل بیت که از تفضلات خداوند و اهل بیت است منشا خیر و برکت هستند.

سلیمانی با تاکید بر اهمیت ارزش نهادن و گسترش فضای معنوی در جامعه ادامه داد: روحیه شهادت طلبی ایثارگران نهال انقلاب را حراست کرده و امید می‌رود میراث شهدا به صاحب اصلی آن برسد و با حفظ ارزش‌های دفاع مقدس یادگار امام عزیز از دست مقام معظم رهبری به دست امام زمان (عج) داده شود.

وی با بیان اینکه فرانسیس فوکویاما گرفتن بال سرخ مسلمانان که همان روحیه شهادت‌طلبی و فرهنگ‌عاشورا و بال سبز آنان که روحیه انتظار و ولایت شیعه است را عامل تسلط بر آنان می‌داند، خاطر‌نشان کرد: تفکر انقلابی و روحیه ازخودگذشتگی با عناوین مختلفی همچون مدافع حرم و مدافع سلامت پاسبان کیان انقلاب اسلامی است و امید می‌رود با تفکر شهدا و عاشورا زندگی کنیم و با همان تفکر به شهدا ملحق شویم.

*ضرورت آشنایی نسل جدید با فرهنگ ایثار و شهادت

مدیر شبکه بهداشت و درمان کبودراهنگ نیز با ادای احترام به مقام شامخ شهدا و رزمندگان دوران دفاع مقدس دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران را مایه مباهات دانست.

دکتر کرمی با تشکر از رشادت‌های رزمندگان عرصه دفاع مقدس و جبهه مبارزه با کرونا  گفت: تلاش و مجاهدت خانواده شهدا وایثارگران موجب تعالی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران شده است و نسل سوم انقلاب با شنیدن خاطرات رزمندگان بیش از پیش با فرهنگ شهادت وایثارگری آشنا می‌شوند.

*دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران از باب ادای احترام است

نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز ضمن آرزوی سلامتی برای ایثارگران و رزمندگان دوران دفاع مقدس خانواده آنان ابراز امیدواری کرد که دعای آنان در حق خدمت‌گزاران مردم مورد استجابت واقع شود.

حجت الاسلام ایزدی قدردانی از خانواده شهدا و ایثارگران را از تکالیف و از باب احترام عنوان کرد و افزود: خداوند اجر غیرحساب به آنان که در راه خدا ثابت قدم بودند، عطا خواهد کرد.

وی از همه ایثارگرانی که از زمان بروز کرونا به صورت شبانه‌روزی درگیر مبازره به کرونا بودند، قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که خیر دنیا و آخرت نصیبشان شود و در زمان ظهور مهدی موعود (عج) خدمت کنند./ع

1400/10/22