برگزاری جلسه کارگروه مهندسی مشاغل کلان منطقه 3 آمایشی
جلسه کارگروه مهندسی مشاغل کلان منطقه 3 آمایشی با حضور مدیران و کارشناسان مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه های عضو کلان منطقه در سنندج برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کردستان برگزاری جلسه کارگروه مهندسی مشاغل کلان منطقه 3 آمایشی
در این جلسه ضمن ارائه آمار مهندسی مشاغل دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه، به چالش‌های موجود در اجرای فرایندهای حوزه مهندسی مشاغل در دانشگاه‌ها اشاره و در مورد آنها بحث و تبادل نظر صورت گرفت و نهایتا چاره اندیشی شد.
مهمترین موضوعات مطروحه شامل چالش ها، ابهامات و کاستی های دستورالعمل انتصاب مدیران به ویژه آیتم نمرات ارزشیابی سالیانه، اعمال مدرک تحصیلی و احتساب سنوات پرسنل، ارتقای رتبه و طبقه، نحوه ساماندهی پست های سازمانی و بلوکه نمودن برای پرسنل قراردادی، نحوه تبدیل وضعیت پرسنل قراردادی و نحوه جایریزی پست های سازمانی اعضای هیأت علمی بود.
در مورد هر کدام از موضوعات مطرح شده ضمن تبادل نظرات و تجربیات دانشگاه ها در خصوص رفع ابهامات و ایجاد وحدت رویه چاره اندیشی و تصمیماتی اتخاذ و در پاره ای موارد هم پیشنهادات کارشناسی و دقیق احصا و مقرر شد از طرف کلان منطقه به وزارت متبوع منعکس شود.

1400/09/04