دیدار با خانواده شهید احمد نعیمی همسر سرپرستار مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان
در جریان دیدار و سرکشی از خانواده معظم شهدا، مدیر امور ایثارگران دانشگاه به همراه مدیر مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان، امروز با خانواده شهید والا مقام احمد نعیمی دیدار کردند.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان، این دیدار با حضور جواد صفری مدیر امور ایثارگران دانشگاه، محمد بخشی مدیر و طاهره ورمزیار نجفی مترون بیمارستان سینا و در منزل شهید والا مقام احمد نعیمی برگزارشد.
در این دیدار جواد صفری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا به خصوص شهدای جامعه پزشکی به ویژه شهید گرانقدر احمد نعیمی از رشادت های این شهید والا مقام صحبت نمودند.
آقای بخشی مدیر مرکز سینا در این دیدار ضمن تشکر از ایثار و از خودگذشتگی همکار گرامی سرکار خانم عباسی با اشاره به کتاب خاک های نرم کوشک پیرامون خاطرات خانواده شهید عبدالحسین بروسنی، گفت: مقام همسر شهید مقام صبر و استقامت در مسیر شهدا است و مقام همسر شهید واقعا مقامی بالا است.
پایان بخش دیدار با خانواده معزز شهید نعیمی هم اهدای قاب فرش متبرک حرم امام رضا علیه السلام و لوح به همسر شهید، خانم عباسی بود.
گفتنی است شهید والامقام "احمد نعیمی" از کارکنان مرکز فوریت های پزشکی همدان بوده که در سال 1392 و در جریان سفر زیارتی به کشور عراق بر اثر انفجار تروریستی همراه با دو تن از دیگر کارکنان علوم پزشکی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. و از این شهید والا مقام دو فرزند به یادگار مانده است.
1400/09/04