برگزاری اولین جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک پدافند غیرعامل استان

رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه از برگزاری اولین جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک پدافند غیرعامل استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر حبیب معصومی در تبیین مصوبات نخستین جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک پدافند غیرعامل استان که با محوریت دانشگاه علوم پزشکی همدان تشکیل شده بود اظهار کرد: در این جلسه 10 مورد دستور کار بررسی شد که از آن جمله می‌توان به بررسی نقشه راه دبیرخانه پدافند غیرعامل وزارت بهداشت در سال 1400 اشاره کرد.

وی ادامه داد: طرح پژوهشی شناسایی محل‌های خطرآفرین شهری که در محدوده شهرهای استان همدان تدوین شده و دانشگاه علوم پزشکی در اجرای آن همکاری دارد نیز در این جلسه تشریح شد همچنین دستورالعمل عملیات پیشگیرانه پدافند غیرعامل که با ارزیابی آمادگی اورژانس پیش‌بیمارستانی در حوادث تروریستی مطرح شده تبیین گردید.

مدیر حوادث دانشگاه بیان کرد: ارزیابی برق اضطراری تمام مراکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اعم از بیمارستان‌ها، دانشکده‌ها، مراکز پیام اورژانس 115 و ... نیز در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی همچنین از بررسی موضوع رزمایشی که در سطح استان برگزار خواهد شد خبر داد و عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در اجرای این رزمایش نقش‌آفرین خواهد بود.

دکتر معصومی با اشاره به تعیین شعارهای روزانه برای هفته پدافند غیرعامل (در روزهای 8 تا 14 آبان ماه) افزود: با توجه به نزدیک شدن به هفته پدافند غیرعامل از همه اعضای کارگروه خواسته شد در واحدهای مربوطه نکوداشت هفته مزبور را با برگزاری رزمایش، سمینارهای آموزشی و اطلاع‌رسانی در خصوص عملکرد انجام شده در خصوص پدافند غیرعامل مد نظر قرار دهند. /ب

1400/07/21