1400/08/19
جدول تعهدات و قرارداد بیمه مکمل درمان کارکنان بازنشسته و شاغل در سال بیمه‌ای 1400 و 1401

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، عباس مولوی یا آرزوی سلامتی برای همه همکاران و بازنشستگان دانشگاه اظهار کرد: در این قرارداد کارکنان بازنشسته و افراد تحت تکفل آنان از تاریخ یک آبان‌ماه 1400 برای اولین بار تحت پوشش قرار گرفتند و از 14 خدمت درخواست شده 11 خدمت آن‌ها نسبت به سال گذشته 100 درصد افزایش داشته است.

وی افزود: خدمات دندانپزشکی با طرح خانواده نسبت دوره قبل 25 درصد، دارو و وزیت با طرح خانواده 50 درصد و دریافت عینک نیز 50 درصد افزایش داشته است.

رییس اداره رفاه دانشگاه یادآور شد که همکاران محترم می‌توانند برای حذف یا اضافه افراد تحت تکفل خود تا تاریخ 25 آبانماه 1400 به امور اداری محل خدمت خود مراجعه کنند و بعد از آن تاریخ هیچ گونه حذف و اضافه‌ای میسر نیست.

وی خاطر نشان کرد که امسال پرداخت‌ها و رسیدگی‌ها از طرف شرکت کمک‌رسان یا انجام می‌شود و بعد از درج اسامی مراکز طرف قرارداد، بیمارستان‌ها و پارکلینیک‌ها و داروخانه‌های فعال در استان اطلاع‌رسانی می‌شود و همکاران با ارائه شماره ملی و اعلام عضویت در شرکت (Sos) می‌توانند از خدمات آنلاین بهره‌مند شوند.

برای مشاهده قرارداد تکمیل درمان و جدول تعهدات1401 تکمیل درمان11 به ترتیب در لینک اول و لینک دوم کلیک کنید.