تـولــید، دانش بنیان، اشتغال آفرین
به همت دانشگاه علوم پزشکی همدان واعتبارات سفررییس جمهور/پیشبردمسیرتوسعه مرکزجامع سرطان
رییس دانشگاه با اشاره به در جریان بودن 70 پروژه بهداشتی درمانی در استان همدان از اختصاص اعتبار برای مرکز جامع سرطان در سفر ریاست جمهوری و بهره‌برداری از این پروژه در دولت سیزدهم خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر محمدمهدی مجذوبی با بیان اینکه هموتراپی در مرکز جامع سرطان هم‌اکنون در روزهای غیرتعطیل انجام می‌شود، گفت: رادیوتراپی مرکز جامع سرطان از پیشرفته‌ترین رادیوتراپی‌ها است و در چند ماه آینده راه‌اندازی می‌شود و مشکلات بسیار زیادی را از دوش مردم بر می‌دارد.
وی با بیان اینکه فاز یک شیمی‌درمانی در مرکز جامع سرطان راه‌اندازی شده، گفت: رادیوتراپی در چند ماه آینده در مرکز جامع سرطان افتتاح می‌شود.
رییس دانشگاه با اشاره به اینکه بخش‌های بستری، بدخیمی، سرطان، پیوند و سل‌درمانی در قالب فاز دو و سه بهره‌برداری می‌شود، گفت: سلول درمانی در مرکز جامع سرطان نیز در دو ماه آینده به طور رسمی راه‌اندازی می‌شود.
وی در پاسخ به سئوالی در خصوص دلایل توقف پروژه مرکز جامع سرطان اظهار کرد: مدیریت جدید بعد از آغاز فعالیت با خانواده خیر بزرگوار مرحوم فرشچیان دیدار کرد و در این نشست مسائلی مرتبط با تورم و افزایش قیمت مصالح مطرح شد و ضمن اعلام آمادگی دانشگاه برای تزریق منابع، درخواست شد که کار آغاز شده توسط دانشگاه و بنیاد فرشچیان با همکاری هم تمام شود.
وی ادامه داد: متاسفانه با وجود برگزاری جلساتی با حضور استاندار همدان، امام‌جمعه و نماینده ولی‌فقیه در استان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با هدف ادامه همکاری با خانواده مرحوم فرشچیان و تلاش برای پیشبرد کارها با یکدیگر این امر محقق نشد و به منظور جلوگیری از هدررفت زمان، مناقصه برای تاسیسات برگزار و اعتبار مورد نیاز در سفر ریاست جمهوری پیش بینی شد و با ابلاغ آن مناقصه ادامه پروژه به طور کلان انجام شده و این پروژه در دولت سیزدهم بهره‌برداری می‌شود.
* 70 پروژه بهداشتی درمانی در سطح استان در دستورکار است
دکتر مجذوبی در مورد تکمیل مصوبات بهداشتی درمانی استان و شهرستان همدان و پروژه‌های در حال تکمیل اظهار کرد: هم‌اکنون بیمارستان اکباتان در مرحله محوطه‌سازی است و 95 درصد کار انجام شده است و یک ماه آینده تکمیل تجهیزات به تدریج آغاز می‌شود و در حالت خوشبینانه پایان شهریورماه و در حالت بدبینانه مهر و آبان افتتاحیه انجام می‌شود.
وی افتتاح بیمارستان 150 تخت‌خوابی رزن را از دیگر اقدامات در دستورکار دانست و افزود: این بیمارستان جایگزین بیمارستان فعلی می‌شود.
رییس دانشگاه از افتتاح بخشی از خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی مجردی خبر داد و گفت: خوابگاه 400 نفره ریحانه در پردیس دانشگاه امسال افتتتاح می‌شود و بخشی از خوابگاه متاهلین نیز امسال افتتاح می‌شود.
وی با یادآوری اینکه حدود 70 پروژه در استان در دستورکار است، گفت: این موارد متناسب با درصد پیشرفت طی امسال تا سه سال آینده در دولت فعلی افتتاح می‌شود.
دکتر مجذوبی با اشاره به در نظر گرفتن ردیف برای بیمارستان 1000 تخت خوابی افزود: بیمارستان 1000 تخت خوابی در مرحله تعیین زمین است و کار به محض تحویل زمین قابل کلنگ‌زنی است که امید است بزودی اتفاق بیافتد.
* مشکلی در مورد تخت‌های بستری و دارو برای بیماران کرونایی وجود ندارد
وی در خصوص شیوع مجدد بیماری گزارشی از وضعیت شهرستان‌های مختلف استان ارائه کرد و گفت: هم‌اکنون رزن، درگزین و کبودراهنگ در وضعیت قرمز، همدان و فامنین وضعیت نارنجی، بقیه شهرستان‌ها وضعیت زرد است و فقط شهرستان تویسرکان همچنان آبی باقی مانده است.
رییس دانشگاه با بیان اینکه کرونا بر اساس تغییرات در ویروس به سمت الگویی شبیه به آنفلوآنزا خواهد رفت، گفت: آنفلوآنزا هر سال یک موج و هر 10 سال نیز یک موج بزرگ دارد و به نظر می‌رسد کووید نیز وارد چنین فازی شده و ممکن است بر اساس نوع جهش قوی یا ضعیف شود.
وی با تاکید بر اینکه مشکلی از نظر تخت‌های بستری و دارو برای بیماران کرونایی وجود ندارد، افزود: قابلیت سرایت سویه جدید کرونا زیاد است و شدت آن نسبت به ویروس دلتا ضعیف است اما چون فراوانی زیاد است بنابراین موارد بستری سیر صعودی داشته و تخت‌های بیشتری در اختیار بیماران کرونا قرار گرفت.

1401/05/11