تـولــید، دانش بنیان، اشتغال آفرین
آیین افتتاح مرکز آموزشی درمانی فاطمیه با حضور وزیر بهداشت، درمان و اموزش پزشکی
مرکز آموزشی درمانی فاطمیه با حضور وزیر بهداشت، معاونین وزارت متبوع، نماینده مردم همدان در شورای اسلامی، رییس و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی همدان و مرکز فاطمیه افتتاح شد.

آیین افتتاح مرکز آموزشی درمانی فاطمیه با حضور وزیر بهداشت، درمان و اموزش پزشکی

به گزارش پایگاه خبری وب دا در همدان، دکتر بهرام عین اللهی در جریان سفر ریاست جمهور و هیئت دولت به استان همدان با همراهی دکتر رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت متبوع و دکتر عبادی معاون پرستاری، دکتر حاجی بابایی نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، دکتر مجذوبی رئیس دانشگاه ساختمان جدید الاحداث فاطمیه را در مساحتی به متراژ 6500 متر مربع با ظرفیت 85 تخت خواب افتتاح کرد.
این مجموعه شامل مرکز ناباروری، اورژانس، بلوک زایمان، درمانگاه زنان و نوزادان خواهد بود.

دکتر بهرام‌ عین‌اللهی در حاشیه مراسم افتتاح ساختمان جدید بیمارستان فاطمیه همدان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شاکرم که این افتخار را پیدا کردیم امروز در همدان و افتتاح یکی از مجهزترین بیمارستان‌های زنان کشور حضور پیدا کنیم.
وی تصریح کرد: این مرکز با 6500 متر زیربنا و 80 تخت بسیار مجهز، شامل تخت‌های ان‌آی‌سی یو که همه تخت‌ها مجهز به مانتیور و امکانات پیشرفته است، افتتاح شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: در این مرکز درمانی هر آنچه که برای درمان بیماری‌های زنان لازم است، وجود دارد و مجهز به یک مرکز ناباروری پیشرفته است.
دکتر عین‌اللهی با تاکید بر اینکه وجود چنین مرکز ناباروری پیشرفت ای ه در همدان به درمان نازایی و جوانی جمعیت کمک می‌کند، اظهار داشت: یکی از بحث‌های مهم کشور جوانی جمعیت است که از طریق حمایت رئیس دانشگاه و دکتر حاجی بابایی، مرکز پیشرفته‌ای ایجاد شده که همدانی‌ها برای درمان به خارج از استان نروند.
وی با اشاره به اینکه اعتبار ساخت و تکمیل این پروژه 250 میلیارد تومان اعلام شده، تصریح کرد: این اعتبار به موقع جذب و مصرف شده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بحث نیروی انسانی مرکز درمانی فاطمیه همدان اشاره کرد و گفت: این مرکز از وجود پزشکان فوق تخصص و مخصص در زمینه زنان، نوزادان و نازایی برخوردار است.

1401/05/06