تـولــید، دانش بنیان، اشتغال آفرین
برگزاری جلسه قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی همدان

جلسه قرارگاه جوانی جمعیت با حضور رییس و اعضای هیئت رییسه دانشگاه، مشاورین رییس دانشگاه در امور جوانان، بانوان و خانواده و دیگر اعضای قرارگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، در این جلسه هریک از کمیته‌های تخصصی قرارگاه گزارش اقدامات و برنامه‌های خود را ارائه نمودند و معاونین بهداشت، درمان، توسعه، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی و نماینده بیمه سلامت، نقطه نظرات خود را در خصوص مصوبات گذشته و موضوعات مطروحه در این جلسه بیان کردند.

تغییر سرفصل‌ها و محتوای آموزشی در کتب درسی و دوره‌های آموزشی قبل از ازدواج از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد در این رابطه از طریق مراجع ذیصلاح اقدامات لازم صورت گیرد.

همچنین مقرر شد شرح گزارش عملکرد هریک از حوزه‌های تخصصی قرارگاه به تفصیل در این جلسه ارائه و بررسی شود.

تأکید بر اجرای مطلوب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از دیگر مصوبات این جلسه بود.
لازم به ذکر است قرارگاه جوانی جمعیت حسب تأکیدات مقام معظم رهبری در سال 93 و لزوم اجرای قانون جوانی جمعیت و صیانت از خانواده در راستای افزایش نرخ رشد و جایگزینی جمعیت طی سال جاری تشکیل شده است. / ب

1401/03/29