تـولــید، دانش بنیان، اشتغال آفرین
در آستانه هفته ملی جمعیت و پایان هفته سلامت؛
همایش بزرگ پیاده روی خانواده دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد
همایش بزرگ پیاده‌روی خانواده دانشگاه به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت «17 لغایت 23 اردیبهشت»، هفته روابط عمومی «20 لغایت 27 اردیبهشت» و هفته جمعیت «24 لغایت 30 اردیبهشت» ساعت 7:30 از محل بلوار شهید فهمیده ستاد مرکزی دانشگاه به همت استانداری همدان، دانشگاه علوم پزشکی همدان و اداره کل ورزش و جوانان استان همدان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، در این همایش که با حضور مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل ورزش و جوانان استان و دیگر دستگاههای اجرایی برگزار شد شرکت‌کنندگان مسیر میدان قائم(عج) تا بوستان ارم را طی کردند.

دکتر حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در حاشیه این همایش با ابراز خوشحالی برای حضور در جمع ورزشکاران اظهار کرد:  مردم استان باید تمام توان خود را برای بهبود وضعیت به کار بگیرند و برای ارتقای جایگاه پایتخت تاریخ و تمدن در تمام زمینه ها به دور از اختلاف سلیقه قدم بردارند.

وی کارکردن برای مردم در همه  حوزه‌ها ازجمله ورزش، بهداشت و درمان را افتخاری ارزشمند دانست و افزود: تلاش برای قطب بودن علوم پزشکی همدان و رشد در دانشگاه کاری بزرگ و ماندگار در طول تاریخ استان است.

دکتر حاجی بابایی با اشاره به مراحل کلنگ زنی و پیشرفت فیزیکی فعلی بیمارستان اکباتان طی سالیان اخیر گفت: امید میرود شرایط به گونه ای باشد که همه بیماران بدون مراجعه به پایتخت در همدان درمان شوند.

وی یادآور شد که امسال در تنظیم بودجه برای رفع مشکلات بیماران صعب العلاج صندوقی در نظر گرفته شد که راهگشای بسیاری از مشکلات بیماران است‌.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جز کار ماندگار به چیز دیگری فکر نمی‌کنم، گفت: روابط عمومی‌ها نیز باید با تلاش همه‌جانبه برای پیشبرد کارها تلاش کنند و با دوستی و رفاقت کار کنند و همه علاقمند به رفع مشکلات و موفقیت خود و هم استانها باشند.

دکتر حاجی بابایی خاطر نشان کرد که در حوزه ورزش قدمهای خوبی برای استان همدان برداشته شده و از هیات‌ها در خواست می‌شود که از ظرفیت استان به خوبی استفاده شود تا ورزش همدان در سطح کشور جایگاه بهتری داشته باشد.

وی در پایان خاطر نشان کرد که همه دست در دست هم از موقعیت‌های در اختیار برای برداشتن قدم‌های مثبت تلاش کنیم.

در پایان به قید قرعه به تعدادی از شرکت‌کنندگان هدایایی اهدا شد./ع

1401/02/23