دیدار شهردار همدان با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی

شهردار همدان به اتفاق برخی معاونین و مدیران این مجموعه با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دیدار کردند.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر مجذوبی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان در این دیدار بر لزوم گسترش همکاری‌های دوجانبه تأکید و اظهار کرد: تعاملات ما با شهرداری در خصوص املاک مشترک و مسائل حقوقی و مالی این شرایط و بسیاری از زمینه‌های دیگر درخور توجه است.

وی با اشاره به اینکه شهرداری و دانشگاه با تعاملات محیطی در سلامت روان و جسم مردم نیز فعالیت مشترک دارند گفت: بیشترین موضوع در مسائل مشترک بین شهرداری و دانشگاه در حوزه مدیریتی است که افزایش هم‌افزایی می‌تواند در مدیریت مسائل مشترک اثرات مثبت داشته باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد: احداث پروژه‌های جدید و توسعه فضای واحدهای فیزیکی تحت نظر دانشگاه یکی دیگر از مسائلی است که نیازمند تعامل دوسویه با شهرداری همدان است.

وی همچنین به موضوع فروش برخی ساختمان‌های دانشگاه اشاره و تبیین کرد: طبق قانون این اماکن باید قبل از فروش توسط دانشگاه تغییر کاربری داده شود که این مهم نیازمند مجوزهای مربوطه است که تقاضا داریم شهرداری در امر صدور این مجوزها و تسهیل شرایط تغییر کاربری همکاری بیشتری با دانشگاه داشته باشد.

دکتر سید مسعود حسینی شهردار همدان نیز در این جلسه ضمن تبریک انتصاب دکتر مجذوبی به ریاست دانشگاه اظهار داشت: دکتر مجذوبی همان جهادگر و رزمنده روزهای دفاع مقدس است که امروز در کسوت دیگری در تأمین سلامتی و امنیت مردم می‌جنگد.

وی با اشاره به اینکه مدیریت حمل زباله و کنترل ترافیک پیرامون مراکز درمانی یکی از دغدغه‌های مشترک دانشگاه و شهرداری است اظهار داشت: عملکرد دانشگاه علوم پزشکی یکی از جاذبه‌های توسعه شهری است زیرا امکانات و زیرساخت‌های مطلوب پزشکی در همدان می‌تواند این شهر را به قطب پزشکی غرب کشور تبدیل کنند.

دکتر حسینی تصریح کرد: احداث کلینیک‌های تخصصی یکی از ظرفیت‌هایی است که می‌تواند با همکاری شهرداری و دانشگاه برای توسعه ظرفیت گردشگری سلامت ایجاد شود همچنین دانشگاه و شهرداری در مسائل متعددی از جمله پروژه های در حال اجرای دانشگاه و شهرداری نیاز به تعامل و هم‌افزایی بیشتری دارند.

وی در ادامه در خصوص تعامل در حوزه‌های مشترک با دانشگاه قول همکاری و مساعدت داد و اعلام کرد: شهرداری در هر زمینه‌ای که به دانشگاه مرتبط باشد آماده همراهی و همکاری در راستای ارتقای حوزه سلامت است.

در این جلسه مقرر شد کمیته‌ای مشترک جهت مدیریت پروژه‌های در حال پیگیری و احداث، تشکیل و مسائل مربوطه در این کمیته بررسی شود. /ب

1400/10/23