بازدید از اقدامات گروه جهادی دندان‌پزشکی «طبیب دوار» در همدان

مسوولان از اقدامات گروه جهادی دندان‌پزشکی طبیب دوار در منطقه محروم منوچهری همدان بازدید کردند.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین‌(ع) استان همدان با همراهی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و جمعی از مسئولان و کارشناسان حوزه فرهنگی و دانشجویی از اقدامات گروه جهادی دندان‌پزشکی طبیب دوار منطقه منوچهری بازدید کردند.
جانشین فرمانده سپاه انصار الحسین‌(ع) استان همدان با تشکر از اقدامات گروه جهادی دندان‌پزشکی طبیب دوار با بیان اینکه تعداد 18 یونیت دندانپزشکی فعال است، گفت: پزشکان جوان بیماران حاشیه‌های شهر را ویزیت کرده و برای انجام کارهای درمانی به مرکز شهر دعوت می‌کنند.
سردار مهدی فرجی با بیان اینکه این پروژه از یک سال گذشته در حال انجام است، افزود: حدود 200 نفر از بیماران منطقه خضر و امام حسین‌(ع) معاینه شدند و هفته‌ای یک یا دو بار به کارهای درمانی آنان رسیدگی می‌شود به طور مثال امروز به 25 نفر از این افراد خدمت‌رسانی خواهد شد.
وی با بیان اینکه در جلسه ستاد مقابله با کرونا به اقدامات جهادگرانه این گروه اشاره خواهد شد تا با تلاش جمعی از ظرفیت موجود به خوبی استفاده شود گفت: کارهای خوبی در حاشیه شهر انجام‌ شده است.
جانشین فرمانده سپاه انصار الحسین‌(ع) استان همدان گفت: برخی افراد به خاطر ناتوانی از پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی مراجعه نمی‌کنند و شناسایی و خدمت‌رسانی به این افراد بسیار ارزشمند است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز با بیان اینکه ظرفیت خیلی خوبی با حضور همکاران بسیجی و جهادی فراهم شده است، گفت: بهره‌گیری مناسب از تجهیزات باید مورد توجه باشد و از بابت آسیب ندیدن تجهیزات اطمینان داده شود.
حجت الاسلام و المسلمین کاظمی اظهار کرد: دو کلینیک دندانپزشکی سیار وجود دارد که می‌تواند با استقرار در مناطق محروم خدمات ارائه دهند.
دکتر فضایلی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز ضمن قدردانی از اقدامات جهادی انجام شده مکتوب شدن درخواست‌ها و بررسی موانع موجود به منظور فراهم شدن مواد مورد نیاز، تجهیزات و امکانات را خواستار شد.
در ادامه بازدید‌کنندگان ضمن شنیدن توضیحات در مورد ارائه خدمات دندانپزشکی در برخی روستاهای شهرستان کبودراهنگ از جمله روستای قهورد و درخواست‌های برای بهبود شرایط از خدمات ارائه شده برای بیماران در حال درمان در بخش‌های پروتز، جراحی لثه و جراحی فک و صورت و ... دیدن کردند./ع

1400/09/04