معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان:
تفکر بسیجی ریشه در آموزه‌های دینی دارد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان گفت: تفکر بسیج تنها مربوط به سال های 57 و 58 نیست بلکه ریشه در اعتقادات، مسایل و آموزه‌های دینی این ملت و ریشه در عاشورای حسینی دارد.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، مهدی باب الحوائجی در آیین گرامیداشت هفته بسیج در مرکز همایشهای دانشگاه افزود: بسیج و بسیجی یک تفکر و اندیشه است که منبع و ریشه قوی دارد چرا که هر چه ریشه نظامات فکری قوی باشد آن اندیشه موثرتر است.
وی امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) را بزرگ بسیج اسلام دانست و افزود: بسیج محدودیت مکانی ندارد بلکه همه دنیا عرصه تفکر بسیج و بسیجی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان اضافه کرد: یک روز بسیجیان مقابل رژیم بعثی و روزی در عرصه های بین المللی در مقابل استکبار ایستادند این افراد زمانی به عنوان رزمنده و هم اینک به عنوان مسئول مکتبی و بسیجی نقش ایفا می کنند.
باب الحوائجی گفت: تفکر بسیجی به علت ریشه داشتن در اعتقادات تکلیف محور ما، فارغ از زمان و مکان و جنسیت بوده یعنی بسیجیان بدون توجه به زمان و مکان تکلیف خود را در مسیر ولایت به خوبی انجام می دهند.
وی با بیان اینکه بسیجی اهل مطالعه، تعقل، حرکت بوده و اهل ایستادن و مانایی نیست گفت: بسیجیان دارای هدف، برنامه ریزی، تعقل و عقلانیت بوده و بسیجی بلندترین، بزرگترین و سخت ترین قله‌ها را با توکل به خدا و توسل به اهل بیت فتح می کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان گفت: امروز در چهل و چهارمین سال تبلور نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار داریم که رهبری آن به عنوان بزرگ بسیجی قرن مبنای این نظام را با قانون اساسی عاشورایی رقم زد و پیگیری کرد.
باب الحوائجی اظهار داشت: وجود چفیه به عنوان نمادی از بسیج بر دوش رهبری فرزانه انقلاب به معنای این است که باید با تفکر بسیج که ریشه در عاشورا دارد حرکت کرد.
وی افزود: با توجه به ریشه گفتمان بسیج در اعتقادات دینی ، مرگ در این مسیر شهادت بوده چرا که فرد برای بقا و قوام دین تلاش کرده است./ع
1400/09/01