سرپرست دانشگاه:
تقویت روحیه بسیج و بسیجی از برنامه‌های دانشگاه است

سرپرست دانشگاه تقویت روحیه بسیج و بسیجی را در دستورکار دانشگاه علوم پزشکی همدان دانست و شاخص قرارگیری در جریان ناب بسیجی را پیروی محض از مقام معظم رهبری عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر محمد مهدی مجذوبی با خیرمقدم گویی به بسیجیان دانشگاه و مهمانان ضمن تشکر از برگزار‌کنندگان مراسم گرامیداشت هفته بسیج و تجدید دیدار با بسیجیان؛ از سردار فرجی که با روحیه بسیجی و انرژی مضاعف از دوران جنگ تحمیلی تاکنون در حال خدمت به جامعه و استان است به طور ویژه قدردانی کرد.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره دو شهیده سلامت استان شهیده گلنار قیامتی وشهیده زهرا سادات موسوی از شهید دکتر احمدی‌قمی به عنوان بسیجی پاک، مخلص و خدمت‌گذار و از شهید معصومی به عنوان فردی فعال، شاداب، خدمت‌رسان ومردمی در مرکز آموزشی درمانی سینا یاد کرد و شنیدن خبر شهادت این دو بزرگوار را بسیار ناگوار دانست.

سرپرست دانشگاه با بیان اینکه بسیج یک حقیقت تغییرناپذیر و جریان اثرگذار است، گفت: جریان بسیج در طول زمان ادامه می‌یابد و متناسب با شرایط روز اثرگذاری خود را نشان می‌دهد و بسیجیان در کنار رهبر انقلاب و مردم کشورشان می‌مانند و برای کشور تا آخرین لحظه خدمت می‌کنند.

وی افزود: بسیجیان در دوران دفاع مقدس دنیا و امور دنیوی را پشت سر گذاشتند و پیش رفتند و پس از آن نیز بسیجی‌وار در صحنه انقلاب حضور داشتند و زمانیکه جبهه مقاومت مطرح شد با همین روحیه بسیجی افتخارات بزرگی ‌را برای جبهه اسلام ‌ایجاد کردند.

دکتر مجذوبی ادامه داد: در دو سال اخیر هم با شیوع پاندمی کرونا بخش قابل توجهی از روحیه بسیجی در خدمت به جامعه و بیماران در تمام سطوح نمود داشت و لازم است از خدمات آنان در همه سطوح قدردانی شود‌.

وی مشاهده اقدامات ایثارگرانه بسیجیان در دوران دفاع مقدس و همچنین خدمت در جبهه مبارزه با کرونا را از توفیقات الهی دانست و ازجمله ویژگی‌های بسیجیان را حرکت برای رسیدن به خدا، پیروی محض از ولایت‌فقیه و تمسک به اهل بیت(ع) عنوان کرد و هدف اصلی را دستیابی به رضایت خدا خواند و گفت: دفاع از مرز و بوم‌ بخشی از تفکر بسیجیان بود که در سایر کشورها هم ‌وجود دارد اما دیگر موارد یاد شده اهداف بسیجیان را متعالی می‌کند.

سرپرست دانشگاه با تاکید بر اهمیت خلوص در عمل بدون توجه به مسائل دنیوی در دوران دفاع مقدس گفت: همه ویژگی‌های روحیه بسیجی باید در مدیریت‌ها وجود داشته باشد.

وی تقویت روحیه بسیج و بسیجی را یکی از برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد و خاطر‌نشان کرد که شاخص قرارگیری در جریان ناب بسیجی و خدمتگذار، پیروی محض از مقام معظم رهبری و ولایت فقیه است زیرا این شاخص موثرترین موضوع برای جلوگیری از انحراف در مسیر است زیرا اگر افراد بر اساس تحلیل‌ها و استانداردهای شخصی خود جلو بروند خطر وجود دارد.

دکتر مجذوبی عمل‌گرا بودن، بی‌نام و نشان بودن را از دیگر ویژگی‌های بااهمیت خواند که افراد باید در جهت آن قدم بردارند و آن روحیه را در مجموعه‌ خود افزایش دهند./ع

1400/09/01