نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی:
نگاه بسیجی و قرآنی رفع‌کننده مشکلات جامعه است

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، نگاه بسیجی و قرآنی را رفع‌کننده مشکلات جامعه عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر حمید‌رضا حاجی‌بابایی در مراسم گرامیداشت هفته بسیج در مرکز همایش‌های دانشگاه هفته بسیج را به بسیجیان دانشگاه، جامعه پزشکی و پرستاری تبریک گفت و اظهار کرد: ملت ایران ملتی بسیجی است و نظام جمهوری اسلامی که با پشتوانه مردم کار می‌کند و هر فرد خادم و ایثارگری که برای استحکام‌ بیشتر کشور فداکاری کرده بسیجی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه خداوند هر فردی را که در مسیر خدمت به مردم قدم بردارد دوست می‌دارد، سردار شهید سلیمانی را سید الشهدای مقاومت خواند و گفت: بزرگی جبهه‌های هشت سال دفاع مقدس ریشه‌های این سردار شهید را ساخت اما کارهای بعد از آن دوران او را به سید الشهدای مقاومت تبدیل کرد چرا که این سردار شهید برای خود چیزی نخواست و همه هستی خود را در راه دفاع از آرمان‌های انقلاب بخشید.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: افرادی که شرایط سخت اقتصادی را تحمل می‌کنند نیز بسیجی هستند چرا که در برابر سختی‌های جامعه صبر می‌کنند و جلب رضایت مردم ایران و فراهم کردن شرایط مناسب برای آنان وظیفه مسئولان است.

وی با تاکید بر اینکه دفاع هشت ساله از نظام در دوران دفاع مقدس معیاری برای بسیجی بودن امروز آن فرد نیست، کشور را نیازمند وحدت و حمایت از مدیران دانست.

دکتر حاحی‌بابایی با یادآوری رحمانیت و رحیم بودن خداوند، اظهار کرد: لازم است تا حد امکان ضمن برخورد با جرم متخلفان نگاه به آنان با نگاه رحمانیت و رحیم بودن باشد چرا که این نگاه ناشی از نگاه بسیجی قرآنی و رفع‌کننده مشکلات جامعه است.

وی با تبریک مجدد هفته بسیج ابراز امیدواری کرد ‌که به شان و ارزش افراد و خدمت‌رسانان جامعه بیشتر توجه شود./ع

1400/09/01