جانشین فرمانده سپاه انصار الحسین (ع) استان همدان:
شرایط بحرانی کشور نیازمند افرادی با روحیه بسیجی و ایثارگری است/ به ‌سرباز جبهه مقابله با کرونا بودن افتخار می‌کنم

جانشین فرمانده سپاه انصار الحسین (ع) استان همدان شرایط فعلی کشور را نیازمند افرادی با روحیه بسیجی و ایثارگری دانست و به سرباز جبهه مدیریت کرونا بودن افتخار کرد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، سردار فرجی در مراسم گرامیداشت هفته بسیج در مرکز همایش‌های دانشگاه با قدردانی از همه تلاشگران بسیج جامعه پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی همدان از دکتر محمد‌مهدی مجذوبی برای قبول مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی همدان تشکر کرد و وی را فردی جوان، متخصص و متعهد دانست.

وی از شهید باکری به عنوان فردی مسئول، فرمانده و شهردار یاد کرد که در عملیات بدر و در رودخانه دجله به مقام والای شهادت رسید و ابراز امیدواری کرد که همه مسئولان با الگوبرداری از زندگی این شهید بزرگوار با این تفکر به مردم خدمت کنند.

جانشین فرمانده سپاه انصار الحسین (ع) استان همدان با گرامیداشت یاد دو شهیده سلامت استان سیده زهرا موسوی و شهیده گلنار قیامتی توضیحاتی در مورد ایثارگری‌های آنان در زندگی خانوادگی و محل کارشان بیان داشت و توجه هر چه بیشتر به خدمت‌رسانان مردم و پیگیری مشکلات آنان را خواستار شد.

سردار فرجی به روحیه ایثارگری حاکم بر بیمارستان‌ها به ویژه در دوران شیوع کرونا اشاره کرد و افزود: شرایط بحرانی کشور نیازمند افراد دارای روحیه ایثارگری و فداکاری است.

وی با اشاره به بازدیدهای خود از بیمارستان‌های استان تاکید کرد که بهسازی مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان به عنوان مرکزی مهم در موضوع درمان کرونا باید به ویژه در ساخت و سازها مورد توجه باشد.

جانشین فرمانده سپاه انصار الحسین (ع) استان همدان با تشکر از جامعه پزشکی و پرستاری گفت: با بزرگواری کادر بهداشت و درمان جزو استان‌هایی هستیم که در کشور سربلند است و امید می‌رود با تغییر و تحولات در دانشگاه علوم پزشکی و کمک‌ و همراهی مسئولان این حوزه شرایط سخت کشور در مواجهه با کرونا پشت سر گذاشته شود.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه هم اکنون مسئله کرونا مسئله مهم کشور است، ‌خاطر‌نشان کرد که ما به عنوان سرباز در خدمت جبهه مقابله با کرونا هستیم و به این‌سرباز بودن خود افتخار می‌کنیم.

سردار فرجی با تاکید بر اهمیت توجه به نسل جوانان و واگذاری مسئولیت به آنان خاطر‌نشان کرد که مقام معظم رهبری به نسل جوان اعتماد دارند و با خواهان اعطای مسئولیت به آنان هستند./ع

1400/09/01