به همت بسیج جامعه پزشکی و با همکاری دانشگاه برگزار شد
آیین گرامیداشت هفته بسیج در مرکز همایش‌های دانشگاه

آیین گرامیداشت هفته بسیج در مرکز همایشهای دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، مسئول بسیج جامعه پزشکی استان همدان با گرامیداشت هفته بسیج و یاد و خاطره شهدای بسیجی، شهدای مدافع حرم و شهدای بسیج جامعه پزشکی؛ دکتر مجذوبی را یکی از اعضای فعال جامعه پزشکی استان و میزبان اصلی این مراسم دانست و ضمن تشکر از همکاری دانشگاه علوم پزشکی همدان در برگزاری این مراسم توضیحاتی در مورد فعالیت‌های بسیجیان ارائه کرد.

دکتر بهرامی‌خو ابراز امیدواری کرد که همه بسیجیان لشکر مخلص خدا باشند و با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "بسیجی یعنی علی (ع)" اظهار کرد: همه بسیجیان باید وجودشان وقف اسلام باشد.

وی خدمات بسیج را شامل سه مقطع زمانی ابتدای انقلاب تا پایان دوران دفاع مقدس، پایان دوران دفاع مقدس تا شیوع کرونا و از آغاز شیوع کرونا تاکنون دانست و مطالبی در مورد ایثارگری‌های نیروهای بسیجی در بهداری‌های دوران دفاع مقدس، بمباران‌های شیمیایی دوران جنگ تحمیلی و حضور بسیجیان جامعه پزشکی در جبهه‌های نبرد بیان داشت.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان همدان با بیان خاطراتی از خدمات به رزمندگان مجروح در کمترین زمان ممکن همچنین به خاطره‌ای از احیای قلبی ریوی و اقدامات درمانی برای یکی رزمندگان اشاره کرد.

وی با یادآوری اقدامات شورای بسیج جامعه پزشکی، کانون‌های بسیج پزشکی و مجموعه‌های خدمت‌رسان در دوران کرونا گفت: با شیوع بیماری کرونا بسیج جامعه پزشکی نخستین جلسه خود را با سردار ظفری، رییس وقت دانشگاه و دکتر محمدمهدی مجذوبی از جایگاه متخصص عفونی تشکیل داد و مقرر شد که خارج از حوزه سلامت استان نیز نیروهایی آموزش ببینند و در صورت نیاز در سیستم‌ درمانی و نقاهتگاهها کمک کنند که به این ترتیب با مطرح شدن طرح سردار شهید سلیمانی تعداد 700 نفر در این زمینه آموزش دیدند.

دکتر بهرامی‌خو ارتقای دانش پرستاران به ویژه پرستاران حاضر در آی سی یو را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و این برنامه‌های بسیج جامعه پزشکی را در کشور نمونه خواند.

وی از دیگر حوزه‌های فعالیت بسیج جامعه پزشکی را رهگیری بیماران کرونایی، حضور در منازل برای ارائه خدمات با تعریف بیش از 600 تیم و پیش‌بینی 60 تیم پرستاری در منزل عنوان کرد و گفت: بسیج جامعه پزشکی در نظارت‌ها همواره حضوری فعال دارد و کمک‌های امدادی با پیگیری و نظارت بسیج انجام می‌شود.

پخش کلیپ بیانات مقام معظم رهبری، پخش کلیپ مدافعان سلات، اجرای برنامه توسط گروه هم‌آوایی و اجرای دکلمه بسیج توسط نازنین رجبی مدیر روابط عمومی بسیج جامعه پزشکی از دیگر بخش‌های این برنامه بود./ع

1400/09/01