51.6 درصد جمعیت استان همدان علیه کرونا واکسینه شدند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: تاکنون 51.6 درصد جمعیت این استان هر 2 دُز واکسن کرونا را تزریق کرده اند.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان،  دکتر محمدمهدی مجذوبی در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا با بیان اینکه همدان رتبه نهم تزریق واکسن کرونا را در سطح کشور دارد افزود: 2 میلیون و 174 هزار دُز واکسن تاکنون در این استان تزریق شده که یک میلیون و 238 هزار مربوط به دُز نخست است.

وی اضافه کرد: 69.2 درصد از جمعیت استان همدان دُز نخست واکسن کرونا را تزریق کردند و 922 هزار و 892 نفر هر 2 دُز واکسن را تزریق کردند و آمار تزریق دُز یادآور یا سوم در این استان به 12 هزار و 839 نفر رسیده است.

سرپرست دانشگاه  ادامه داد: اختلاف معنی داری بین آمار استقبال شهروندان و روستاییان از واکسیناسیون وجود دارد که علوم پزشکی اقدام به بررسی روستا به روستای آمار واکسیناسیون کرده و این آمار را در اختیار فرمانداران و دیگر مسئولان قرار داده است.

دکتر مجذوبی افزود: در زمینه واکسیناسیون دانش آموزان 12 تا 18 سال تاکنون 50.5 درصد 2 نوبت واکسن را تزریق کردند که این آمار موید نامطلوب بودن واکسیناسیون دانش آموزان و فراهم نبودن شرایط برای بازگشایی مدارس است.

وی بیان کرد: آمار واکسیناسیون در جمعیت بالای 50 سال استان همدان به 97 درصد رسیده است که در صورت شکل گیری موج های جدید با توجه به افزایش پوشش واکسیناسیون به طور حتم آمار مبتلایان به این ویروس در این گروه سنی به میزان چشمگیری کاهش می یابد.

سرپرست دانشگاه گفت: از ابتدای اپیدمی ویروس کرونا تا 28 آبان سالجاری مجموع بیماران بستری مثبت استان از ابتدای همه گیری ویروس کرونا به 30 هزار و 739 و بیماران سرپایی مثبت به 98 هزار و 768 نفر رسید.

دکتر مجذوبی اضافه کرد: همچنین تاکنون 27 هزار و 439 بیمار کرونایی از بیمارستان های این استان ترخیص شدند و با مرگ سه نفر دیگر در 24 ساعت گذشته آمار متوفیان کرونا به سه هزار و 95 نفر رسید.

وی اظهار داشت: در حال حاضر 426 بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در بیمارستان های این استان بستری هستند که از این تعداد وضعیت جسمی 36 نفر وخیم است و در 24 ساعت گذشته 76 بیمار ترخیص شدند.

1400/08/29