مراسم تکریم و معارفه رییس دفتر حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه رییس دفتر حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر رشید حیدری مقدم در جلسه تودیع و معارفه رییس دفتر حوزه ریاست دانشگاه با اشاره به خدمات ارزنده مهندس فلاحی نیا در سیستم دانشگاه اظهار کرد: مهندس فلاحی نیا بیش از 33 سال در مقاطع مختلف درمان، آموزش، دانشکده و ... ادای خدمت کردند که قطعا جز رضای حق تعالی هدفی در این انجام خدمت مطرح نبوده است و ما امیدواریم خداوند متعال پاداشی ارزنده در ازای این خدمات صادقانه به ایشان عنایت نمایند.

وی با اشاره به مسئولیت مهندس فلاحی نیا در حوزه ریاست عنوان کرد: ایشان علاوه بر دغدغه‌های حوزه ریاست در دبیرخانه هیئت امنا ایفای مسئولیت می‌کردند که خود این مهم وظیفه بزرگ و سنگینی بود از این رو با درخواست استعفای ایشان در حوزه ریاست موافقت شد تا فرصت بیشتری در هیئت امنا برای بهره‌مندی از تجارب ایشان داشته باشیم.

رییس دانشگاه ادامه داد: در این راستا به دکتر طاهری مدیر شایسته روابط عمومی پیشنهاد دادیم که با حفظ سمت، مسئولیت دفتر حوزه ریاست را هم بر عهده گیرند و ایشان هم به عنوان یک فرد جوان که در حال تجربه کردن کار اجرایی است این مسئولیت را پذیرفت و امیدوار هستیم همچنان با موفقیت این مسئولیت را هم پیش ببرد.

وی همچنین به تغییرات مدیریتی در سطح کشور اشاره و بیان کرد: در سیستم دانشگاه علوم پزشکی همدان هیچ وقفه‌ای در ارائه خدمت حاصل نشده و من تاکنون کم‌کاری را در این فضا شاهد نبوده و نیستیم.

دکتر رشید حیدری‌مقدم بیان کرد: حتی اگر یک دقیقه از خدمت ما باقی مانده باشد ما باید با قدرت و قوت کمافی سابق روال کار را ادامه دهیم و این تغییرات نباید هیچ اثری در عملکرد ما داشته باشد چراکه به هر حال تغییرات در سطوح مختلف طبیعی است.

وی در ادامه افزود: هیئت رئیسه کنونی بسیار منسجم‌ و پرتوان‌ بوده و بسیار قوی و دارای پتانسیل مطلوب است که طی سال‌های خدمت این هیئت رئیسه کوچکترین تنشی مشاهده نشد البته اختلاف نظر سازنده وجود داشته که طبیعی است اما هرگز منجر به اختلاف عمیق و تنش نشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان همچنین به معاضدت و حسن تعامل هیئت رئیسه دانشگاه با دفتر نهاد رهبری اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در این سالها با این مجموعه نیز در صلح و صمیمیت بودیم و هیچ تنشی ایجاد نشد و امور مربوطه در سایه این تعامل به نحو احسن پیش رفت. /ب

1400/07/19