رییس دانشگاه تاکید کرد:
لزوم افزایش سواد سلامت در حوزه پدافند غیرعامل
رییس دانشگاه بر لزوم افزایش سواد سلامت در حوزه پدافند غیرعامل تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر رشید حیدری‌مقدم در نشست پدافند غیرعامل اظهار کرد: دنیا دنیای پرتکاپو و هوشمندی است که تمام بخش‌های آن در حال تغییر است و کشور ما هم باید در این بستر جدید توانمند شود چراکه زیر ساخت‌های قدرتمند و افراد هوشمندی در این حوزه وجود دارند.

وی با بیان اینکه تهدیدات دنیای جدید به نسبت تغییرات دنیای هوشمند تغییر کرده است، گفت: تامین زیرساخت‌ها و اقدامات هوشمندانه در این شرایط اهمیت دارد.

رییس دانشگاه افزود: اغلب مشاغل دنیا در سالهای آینده با تغییر ماهیت و فعالیت در بستر هوش مصنوعی مواجه هستند و روش‌های سنتی به تدریج حذف می‌شوند.

وی با تاکید بر اهمیت تغییر نگاه مردم به مسائل مرتبط با حوزه پدافند غیرعامل افزود: حوزه سلامت در همه بخش‌ها تاثیرگذار است و انتظار می‌رود در هفته پدافند غیرعامل با نگاهی متفاوت دغدغه‌های آینده کشور طی جلسات تخصصی و در جمع اصحاب رسانه مطرح شود.

دکتر حیدری‌مقدم در پایان درخواست کرد که حوزه‌های مختلف دانشگاه به عنوان متولی حوزه سلامت دغدغه‌های اصلی حوزه سلامت در موضوع پدافند غیرعامل را گردآوری کنند تا برای این موارد چاره‌اندیشی شود.

رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه، پدافند غیرعامل را مجموعه اقدامات غیرمسلحانه‌ای برشمرد که باعث کاهش آسیب‌پذیری و رفع تهدیدات، حفظ سرمایه‌ها، پایداری خدمات و ارتقای امنیت می‌شود.

دکتر معصومی با بیان اینکه در هر شرایطی اهداف سازمان‌ها باید محقق شده و چرخه خدمت‌رسانی به مردم نباید مختل نشود عنوان کرد: یکی از اهداف مهم پدافند غیرعامل این است که در هر موقعیت تهدید زا سازمان مورد نظر به اهداف خود جامه عمل بپوشاند و در ارائه خدمت به مردم دچار وقفه نشود.

وی یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم در شرایط بحرانی پدافند غیرعامل را مطالبه سلامتی دانست و گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌ریزی‌ها در این شرایط باید بر مبنای حفظ چرخه خدمت‌رسانی در حوزه سلامت باشد که این مهم وظیفه دانشگاه را در موضوع پدافند غیرعامل سنگین‌تر می‌کند.

در ادامه هر یک از معاونت‌های دانشگاه به بیان برخی مسائل مرتبط با پدافند عامل در حوزه کاری پرداختند.

1400/07/19