به مناسبت هفته نیروی انتظامی صورت گرفت؛
دیدار هیئت رئیسه دانشگاه با فرمانده نیروی انتظامی استان همدان

به مناسبت هفته نیروی انتظامی هیئت رئیسه دانشگاه با فرمانده نیروی انتظامی استان همدان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر رشید حیدری مقدم رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با همراهی حجت­الاسلام والمسلمین کاظمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر جلیلی معاون درمان، دکتر خدادادی معاون غذا و دارو، دکتر نیاستی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر خزایی سرپرست معاونت بهداشتی، دکتر برخوردار رییس اداره بازرسی، دکتر طاهری مدیر روابط عمومی و مهندس شیرین دخت مدیر حراست دانشگاه با فرمانده و معاونین نیروی انتظامی استان دیدار و با اهدای گل هفته ناجا را تبریک گفتند.

دکتر رشید حیدری‌مقدم رییس دانشگاه در این دیدار ضمن تأکید بر مجاهدت‌ها و تلاش زحمتکشان نیروی انتظامی، آغاز این هفته را بر فرماندهان و کارکنان این حافظان امنیت تبریک گفت و اظهار داشت: اینکه امروز در عرصه امنیت دغدغه‌ای نداریم در سایه تلاش مداوم چشمان همیشه بیدار نیروی انتظامی محقق شده است.

وی با بیان اینکه عرض تبریک هفته نیروی انتظامی بهانه‌ای برای تجدید دیدار و دست­مریزاد گفتن به فرماندهان و کارکنان این عرصه است، عنوان کرد: خوشبختانه تعامل و فعالیت‌های بین‌بخشی مطلوبی بین دانشگاه علوم پزشکی و نیروی انتظامی وجود دارد که ثمره و برکات این هم‌افزایی در زندگی مردم استان اثرگذار است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به همیّت کادر درمان در حفظ سلامت مردم استان تبیین کرد: با وجود همه سختی­هایی که کادر درمان در پاندمی کرونا متحمل شدند خوشبختانه در بین همه استانها کمترین میزان فوت در کادر درمان را داریم.

وی تصریح کرد: ساختار سلامت ما بسیار مستحکم است و البته خدا هم لطف کرد و به برکت خون شهدا و تلاش مدافعان سلامت بیماری را تحت کنترل درآوردیم و علیرغم اینکه کادر درمان شرایط بسیار سختی را تجربه کردند اما کم کاری یا رها کردن این شرایط هرگز بر آنها غلبه نکرد.

**تقدم صحت بر امنیت در دوران کرونا محسوس و محرز شد

سرتیپ دوم سلمان امیری فرمانده نیروی انتظامی استان همدان نیز در این دیدار اظهار داشت: طبق فرموده امیرالمومنین حضرت علی(ع) سلامتی و امنیت دو نعمت بزرگ هستند که متاسفانه وقتی به مخاطره می­افتند بیشتر مورد توجه واقع می‌شوند.

وی با بیان اینکه شاید موضوع سلامتی تا قبل از کرونا چندان مورد توجه عامه جامعه نبود عنوان کرد: وقتی این بیماری شایع شد متوجه شدیم که کلام معصوم چه دقت و صراحتی دارد و سلامتی چه نعمت بزرگ و ارزشمندی بود که تا قبل از این کمتر مورد توجه قرار می‌گرفت.

فرمانده نیروی انتظامی استان بیان کرد: مجموعه همکاران ناجا عاشق خدمت هستند اما وقتی به کرونا مبتلا می‌شدند خلأ نبودنشان در سیستم محرز می‌شد و تقدم صحت بر امنیت این دوران بر ما مشخص شد.

وی همچنین با تأکید بر اینکه تجربه دنیا در مدیریت بیماری کرونا تجربه نوینی بود و قدردان تلاش و زحمات کادر درمان در این شرایط هستیم گفت: ظرفیت واکسیناسیون و تأمین دارو در این استان باعث افتخار همه ماست.

سردار امیری تبیین کرد: در شرایط پیک پنجم مشکلات متعددی وجود داشت اما استان از تجهیز امکانات تا تأمین دارو از راه‌های پیچیده هم سربلند شد و همین امر بسیار قابل تقدیر است و من به سهم خود در این موضوع قدردان و سپاسگزار مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و کادر درمان هستم.

وی افزود: شرایط امروز ما تفاوتی با دوران جنگ ندارد و مفتخریم که چنین انسانهای فداکار و ایثارگری در این بحران حافظ سلامت و جان مردم هستند و با دشمنی که همه جا هست و در هیچ موضعی مشخص نیست می‌جنگند تا دغدغه‌ای برای سلامتی مردم ایجاد نشود. /ب

1400/07/18