تزریق نوبت اول واکسن ایرانی پاستور به نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان
نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان نوبت اول واکسن ایرانی پاستور را تزریق کرد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، آیت الله حبیب الله شعبانی ظهر امروز در حاشیه خطبه‌های نمازجمعه همدان اظهار کرد: همه مردم با اعتماد به واکسن کرونا تزریق آن را در اولویت قرار دهند و امید است این حرکت به سرعت زمینه ایمن سازی مردم را در برابر این بیماری خطرناک فراهم کند.

امام جمعه همدان با دعوت از مردم برای تزریق واکسن کرونا با اشاره به لزوم واکسیناسیون عمومی درصد بالایی از جامعه برای ریشه کنی ویروس منحوس کرونا گفت: ضروری است واجدان شرایط واکسیناسیون هر چه سریعتر به مراکز تزریق واکسن کرونا مراجعه کنند.
وی اظهار داشت: وقتی جمع زیادی از متخصصان تاکید بر ضرورت تزریق واکسن کرونا دارند با وجود برخی نقدها و مخالفت ها با این موضوع، نظر عقلا مقدم بر ایده جمع محدود افراد است.
آیت الله شعبانی گفت: امروز باید در کنار دانشمندان و جوانان این مرز بوم در که در عرصه تولید واکسن در حال تلاش و کوشش هستند، از کادر درمان و جامعه پزشکی و پرستاری کشور نیز تقدیر داشته باشیم که به در این مدت مجاهدانه و ایثارگرانه در خط مقدم مبارزه با این بیماری حضوری جدی داشته و دارند.

وی با بیان اینکه امروز در جامعه، فضای مجازی و رسانه ای شاهد واکسن هراسی هستیم، گفت: دریافت و تزریق واکسن یک بحث تخصصی است و لذا در این حوزه باید تابع نظر متخصصین باشیم و از آنجایی که اکثریت جامعه پزشکی توصیه به انجام کار را دارند، پس لازم است تا تابع نظر اکثریت کارشناسان باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به بیان برخی مسائل نسبت به عدم تزریق واکسن، مطرح کرد: اکثریت متخصصین بر این عقیده هستند که باید واکسن کرونا تزریق شود و بنابراین عقلانی است که در این مسیر نگرانی نداشته باشیم و به نظر متخصصان اعتماد کنیم.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان افزود: اگر کسی واکسن دریافت نکند طبیعی است که در معرض تهدید بیشتری در خصوص این بیماری است و لذا در بین دو راهی عوارض واکسن و یا مبتلا شدن به این ویروس منحوس که خدای نکرده حتی می تواند منجر به مرگ انسان شود، بهتر است که نظر کارشناسان را قبول کنیم.

طی هماهنگی صورت گرفته ستاد نماز جمعه همدان با مرکز بهداشت و دانشکاه علوم پزشکی، پایگاه سیار واکسیناسیون کرونا با حضور در مقابل مصلای برگزاری نماز جمعه، اقدام به تزریق واکسن کرونا به نمازگزاران این هفته همدان کرد.

لازم به عنوان است که اکیپ اتوبوس دیابت نیز در محل برگزاری نمازجمعه به نمازگزاران خدمات ارائه کردند و پاسخگوی سئوالات آنان بودند.

1400/07/16