زبان  EN AR
مجله Avicenna Journal of Environmental Health Engineering در پایگاه معتبر Scopus نمایه شد
پس از پیگیری های بعمل آمده توسط اداره توسعه و هماهنگی مجلات علمی دانشگاه و کادر مدیریتی مجله، مجلهAvicenna Journal of Environmental Health Engineering در پایگاه معتبر Scopus نمایه شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، این پایگاه بزرگترین بانک اطلاعاتی استنادی و چکیده نویسی در جهان است که توسط ناشر هلندی Elsevier در سال 2002 راه اندازی شده است. پایگاه Scopus اطلاعات محصولات حدود 5 هزار ناشر علمی و بیش از 16 هزار و پانصد مجله علمی پژوهشی را از سراسر جهان در خود جای داده ‌است.

دکتر سعید بشیریان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در این زمینه اظهار داشت: مجله Avicenna Journal of Environmental Health Engineering از بهار سال 2014 بصورت دو فصلنامه در حیطه مهندسی بهداشت محیط با نظارت گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت به زبان انگلیسی منتشر می‌شود.

وی افزود: این مجله با برخورداری از هیئت تحریریه و تیم سردبیری مجرب تاکنون بالغ بر 112 مقاله را در طی 7 سال منتشر نموده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، این موفقیت را به رییس دانشگاه، مدیر اداره توسعه و هماهنگی مجلات علمی دانشگاه، مدیر مسؤل مجله (دکتر علیرضا رحمانی)، سردبیر مجله (دکتر محمد تقی صمدی)، مدیر اجرایی مجله(دکتر مصطفی لیلی) و اعضای هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط و دست اندرکاران آن مجله تبریک گفته و از درگاه خداوند منان برای وی آرزوی توفیق نمودند.

1400/06/24