زبان  EN AR
رییس اداره پرستاری دانشگاه:
تلاش مدافعان سلامت ستودنی است
رییس اداره پرستاری دانشگاه گفت: با گسترش و شروع پیک پنجم ویروس کرونا برای تأمین نیروی پرستاری مراکز درمانی همدان اقدامات مختلفی صورت گرفته است.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، مولود شعبانپور اظهار داشت: یکی از راههای تأمین نیروی پرستار در آغاز موج پنجم کرونا بکارگیری 100 نفر از کادر پرستار به صورت طرحی، جذب 45 کمک پرستار شرکتی، استفاده از 11 نفر از نیروهای بیمارستان ارتش و بکارگیری در بخش های درمانی بیمارستان بود.
وی ادامه داد: در پیک پنجم کرونا از نیروهای جهادی که غالبا از نیروهای طلبه حوزوی هستند تحت عنوان بیماریار در جهت یاری رساندن به بیماران کرونایی استفاده شد.
رییس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: علاوه بر نیروهای استخدامی و جهادی، بکارگیری 40 دانشجوی پرستاری به صورت کار دانشجویی برای کمک به کادر درمان و ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی باری از دوش کادر درمان در این شرایط بحرانی برداشت.
وی یادآور شد: در پی دستور ریییس دانشگاه مبنی بر سازماندهی و معرفی نیرو جهت کمک به کادر درمان به روسای دانشکده ها 100 نفر از دانشجویان ترم 7 و 8، 10 نفر از کارکنان دانشکده ها و سه نفر از اعضای هیات علمی جهت ورود به مراکز درمانی و کمک به کادر درمان اعلام آمادگی کردند.
وی در پایان از همکاران و مدافعان سلامتی که در دو سال گذشته با این ویروس منحوس در حال مبارزه هستند، تشکر کرد.
1400/06/22