زبان  EN AR
انجام 350 عمل کاشت حلزون شنوایی در همدان
رییس مرکز کاشت حلزون شنوایی غرب کشور از انجام 350 عمل کاشت حلزون شنوایی در همدان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر فرهاد فراهانی از انجام 350 عمل کاشت حلزون شنوایی در مرکز کاشت حلزون شنوایی غرب کشور خبر داد و اظهار کرد: از اسفندماه سال 92 که نخستین جراحی کاشت حلزون شنوایی در این مرکز انجام شد، تاکنون بیش از 350 عمل انجام شده است.
وی با بیان اینکه تقریبا در طول سال 70 عمل در این مرکز انجام می شود گفت: در حال حاضر پروتزها به صورت مستمر تحویل داده می شود و این درحالی است که طی دو سال اخیر تاخیرهایی وجود داشت.
رییس مرکز کاشت حلزون شنوایی غرب کشور بیان کرد: معمولا 60 تا 70 نفر همواره در انتظار عمل جراحی کاشت حلزون شنوایی هستند اما در هر حال از انواع پروتزها، کار به صورت مرتب انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه کرونا عمل جراحی کاشت حلزون را تحت تاثیر قرار نداد افزود: با توجه به اینکه بیماران کاشت حلزون شرایط خاصی دارند و بین یک تا دو سال ارزیابی و تهیه پروتز آنها طول می کشد، در ایام کرونا جزو بیمارانی بودند که با حفظ پروتکل هایی امکان عمل جراحی داشتند.
دکتر فراهانی عنوان کرد: در این راستا با مراجع ذی صلاح و دانشگاه علوم پزشکی استان صحبت های برای انجام عمل شد و توانستیم کار را پیش ببریم.
وی در خصوص هزینه های بیماران گفت: بیش از 12 سال است که قیمت 6 میلیون تومان طبق نظر هیات امنای ارزی وزارت بهداشت از سوی بیمار پرداخت می شود و تغییر نکرده است.
رییس مرکز کاشت حلزون شنوایی غرب کشور با بیان اینکه با تورم موجود این هزینه تعیین شده مبلغ قابل توجهی برای بیمار نیست و بیشتر هزینه ها به عهده دولت است افزود: نسبت به تامین هزینه ها و نیز تهیه قطعات عمل برخی از بیماران مجمع خیرین سلامت، خود مرکز کاشت حلزون شنوایی و موسسه بخشش، بنیاد خیریه کشوری «شفا» کمک کرده اند که هنوز ادامه دارد.
وی تاکید کرد: خوشبختانه بیماران مشکل مالی جدی برای کاشت حلزون شنوایی ندارند و این 6 میلیون مبلغ ناچیز و در حد هزینه جراحی معمولی است.
1400/06/21