زبان  EN AR
امکان تزریق روزانه 30 هزار دُز واکسن کرونا در استان همدان فراهم است
رییس دانشگاه گفت: روزانه 15 هزار دُز واکسن کرونا در این استان تزریق می شود که امکانات لازم برای افزایش این رقم به 30 هزار دُز نیز فراهم شده است.
رییس دانشگاه  گفت: روزانه 15 هزار دُز واکسن کرونا در این استان تزریق می شود که امکانات لازم برای افزایش این رقم به 30 هزار دُز نیز فراهم شده است.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر رشید حیدری‌مقدم در ستاد مقابله با کرونا استان همدان، افزود: برای این منظور 42 مرکز واکسیناسیون در استان همدان ایجاد و راه اندازی شده که هر یک از این مراکز ظرفیت تزریق روزانه 700 دُز واکسن را دارند.
وی اظهار داشت: با تحویل محموله های جدید واکسن کرونا، میزان تزریق واکسن در استان از هفته آینده به 30 هزار دُز در روز افزایش داده می شود که با تداوم این روند و توجه جدی مردم به رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی، شرایط سخت ناشی از پیک پنجم همه گیری ویروس را پشت سر خواهیم گذاشت.
رییس دانشگاه گفت: 95.2 درصد از جمعیت بالای 60 سال استان همدان علیه کرونا واکسینه شده اند که همین امر موجب کاهش چشمگیر آمار مرگ و میر ناشی از کرونا طی روزهای اخیر شده است.
وی افزود: آمار فوتی های کرونا طی پیک چهارم همه گیری در استان همدان روزانه به 32 نفر هم رسید که این آمار در جریان پیک پنجم همه گیری با توجه به تسریع روند واکسیناسیون به 3 تا 16 نفر در روز کاهش یافت به نحوی که میانگین مرگ و میر استان در جریان این پیک 12 نفر بود.
دکتر حیدری مقدم گفت: برای تزریق کامل واکسن کرونا(دُز اول و دوم) تمامی جمعیت بالای 18 سال استان همدان به 2 میلیون و 400 هزار دُز واکسن نیاز داریم که تا کنون حدود 750 هزار دُز واکسن در استان تزریق شده که شامل 261 هزار و 413 نفر به طور کامل(تزریق 2 دُز) و 488 هزار و 849 نفر نیز دُز نخست است.
وی اظهار داشت: هم اینک یک هزار و 300 بیمار کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند و روزانه 700 بیمار مبتلا به کرونا نیز به صورت سرپایی از خدمات درمانی این مراکز استفاده می کنند.
براساس آخرین رنگ بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، از مجموع 10 شهرستان استان همدان، 2 شهرستان فامنین و تویسرکان در وضعیت نارنجی و هشت شهرستان مابقی در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.
1400/06/21