زبان  EN AR
میانگین واکسیناسیون افراد بالای 80 سال همدان 94 درصد است
رییس دانشگاه گفت: میانگین واکسیناسیون افراد بالای 80 سال همدان 94 درصد است.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر رشید حیدری مقدم در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا اظهار کرد: طی 24 ساعت گذشته 148 مورد بیمار بستری مثبت کرونایی و 688 بیمار سرپایی مثبت در استان ثبت شده است.
وی با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته 6 نفر به علت کرونا جان خود را از دست داده اند گفت: در مجموع یک هزار و 412 بیمار به خاطر ابتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند.
رییس دانشگاه با اشاره به اینکه طی تدابیر انجام شده توسط همکاران بهداشت و درمان، بیش از 890 بیمار به صورت موقت بستری هستند ادامه داد:در 24 ساعت گذشته یک هزار و 750 بیمار به بیمارستان های استان مراجعه کرده اند.
وی با بیان اینکه شهرستان فامنین در وضعیت نارنجی و سایر شهرهای استان در شرایط قرمز قرار دارند تأکید کرد: تا کنون بیش از 655 هزار دز واکسن در استان همدان تزریق شده است.
دکتر حیدری مقدم از واکسیناسیون 90 درصد افراد بالای 80 سال در استان خبر داد و گفت: میانگین واکسیناسیون این افراد در کشور 84 درصد بوده در حالی که در استان همدان 94 درصد است.
1400/06/13