زبان  EN AR
دانشگاه علوم پزشکی همدان یکی از شش دانشگاه برتر در رتبه‌بندی علمی دانشگاه‌های کشور شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، در این رتبه‌بندی علمی، دانشگاه علوم پزشکی همدان و دانشگاه علوم پزشکی ایران به طور مشترک در جایگاه ششم کشور قرار گرفتند و دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، اصفهان، تبریز و شیراز نیز به مقام اول تا پنجم دست یافتند.

نتایج این بررسی، نشان‌دهنده ارتقای جایگاه علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان، طی سال‌های 98 و 99 است و این رتبه‌بندی با بررسی شاخص‌هایی از سه حوزه «آموزشی»، «فرهنگی و دانشجویی» و «تحقیقات و فناوری» در ابعاد مختلف طی دو سال گذشته صورت گرفته است.

فعالیت‌های حوزه «فرهنگی و دانشجویی» امسال برای اولین بار در رتبه‌بندی علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی (رعد-1400) مد نظر قرار گرفت؛ در سال‌های گذشته این رتبه‌بندی عمدتاً بر شاخص‌های کمی استوار بود و تنها به حوزه‌های آموزشی و پژوهشی می‌پرداخت.

دانشگاه علوم پزشکی همدان همواره از نظر جایگاه آموزشی و پژوهشی در کشور از جایگاه مناسبی برخوردار بوده اما در سال جاری اضافه شدن مبحث «ارتقای کیفی فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی» به ابعاد رتبه‌بندی علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و تلفیق فعالیت‌های سه حوزه «آموزشی»، «فرهنگی و دانشجویی» و «تحقیقات و فناوری»، موجب ارتقای بیشتر جایگاه دانشگاه علوم پزشکی همدان در کشور شد.

هماهنگی قسمتهای مختلف دانشگاه با راهنمایی و حمایت ریاست محترم و همراهی معاونین و کارکنان و دانشجویان به دست آمده است.

مفتخریم که ورود معاونت فرهنگی و دانشجویی به رتبه‌بندی مشترک بین سه حوزه در مجموع موجب ارتقای امتیازات کسب شده و ارتقای رتبه دانشگاه علوم پزشکی همدان شد.

در این رتبه‌بندی، 69 دانشگاه، دانشکده و مؤسسه آموزش عالی سلامت به 5 دسته ماموریتی تقسیم شدند و دانشگاه علوم پزشکی به عنوان یکی از معتبرترین مراکز در کشور، مانند دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، اصفهان، تبریز و شیراز، ایران و... در میان 13 دانشگاه مرکز کلان مناطق آمایشی مورد بررسی قرار گرفت.

سرآمدی و مرجعیت علمی، حکمت‌بنیان بودن و انسان‌سازی، مأموریت‌گرایی، پاسخگویی، توجه به فناوری (دانشگاه نسل آینده)، و مطرح بودن در گستره بین‌الملل شش بُعد مورد بررسی بوده‌اند که خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی همدان در همه ابعاد موفق به کسب جایگاه مناسبی شده است.

1400/06/09